• Suport Clienți contact@elimsmile.ro - Livrare gratuită de la 250 de lei

Livrare si retur

Metoda de livrare a produselor

Comenzile se livrează, de regulă, între 24 și 48 de ore de la momentul comenzii (1 -3 zile lucrătoare, în afara zilelor de sărbătoare). Produsele sunt expediate prin intermediul societății Fan Courier, costurile de expediere sunt suportate de către cumpărător. Suma specificată pe factură reprezintă costul final ce trebuie achitat de către cumpărător.

Dacă ați plasat o comandă și nu ați primit e-mailul de confirmare în maxim o oră de la plasarea comenzii, vă rugăm să ne scrieți la contact@elimsmile.ro, este posibil să nu se fi înregistrat corect comanda. Dacă ați primit e-mailul de confirmare, nu este nevoie sa ne contactați, comanda dumneavoastră a fost înregistrată corect și veți primi în scurt timp un mesaj din partea lui Fan Courier pentru a vă anunța livrarea comenzii

Dreptul de returnare a produselor

În conformitate cu legislația Română, consumatorul are dreptul să notifice în scris ELIMSMILELAB SRL că renunță la cumpărare, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Dat fiind faptul ca ELIMESMILELAB SRL comercializează produse cosmetice de unică folosință, din motive igienice, NU putem accepta retururi ale produselor ce sunt dezambalate (scoase din celofan), în afara situațiilor în care produsele comporta defecțiuni, cazuri puțin probabile în care ELIMSMILELAB SRL va asigura returul și schimbul sau rambursul produsului. Clientul are obligația de a comunica în scris la adresa de email contact@elimsmile.ro defectul observat, însoțit de fotografii și/sau material video a defectului observat, pentru a beneficia de condițiile de mai sus.

În cazul retururilor produse ce nu au fost dezambalate, returnarea produselor trebuie sa se facă împreună cu toate accesoriile, consumatorul suportând cheltuielile de expediție conform legilor românești. În coletul de retur, trebuie pus factura primită și formularul elimSmile de retur, disponibil aici. Adresa de retur este: Bd. Regina Elisabeta nr.61, sector 5, București. Dacă produsele nu sunt dezambalate sau după evaluarea defecțiunii produsului, vom proceda la returul sau rambursul produsului într-o perioadă de 10 zile lucrătoare.

 

ELIMSMILELAB SRL

Sediu social: Bd. Regina Elisabeta nr.61, Sector 5, București, Romania

Email: contact@elimsmile.ro

Tel: 0374870174

Reg. Com: J40/7776/2019

Cod fiscal: RO29798041