• Suport Clienți contact@elimsmile.ro - Livrare gratuită de la 250 de lei

Întrebări frecvente

DESPRE PROCESUL DE COMANDĂ ȘI LIVRARE

Cum se comandă online ?

Selecționați produsele dorite de pe site-ul nostru www.elimsmile.ro apăsând pe „ADAUGĂ LA COȘ”.
Puteți regăsi și modifica lista de produse dorite in „COȘUL MEU”.
Pentru a finaliza comanda, completați formularul de comandă, indicând corect adresa de livrare. Atenție, numele indicat în formular trebuie să corespundă numelui dumneavoastră de pe cutia poștală.
Alegeți modul de plată : Cu cardul bancar sau prin Paypal.
Odată ce comanda dumneavoastră a fost validată, veți primii un e-mail de confirmare pe adresa de e-mail înregistrată. Comanda dumneavoastră a fost înregistrată cu succes, și transmisă depozitului nostru pentru pregătire și livrare.

Cum pot urmări comanda ?

Odată ce comanda dumneavoastră a fost înregistrată, veți primii un email de confirmare a comenzii, iar în următoare 24 de ore, un SMS de la firma de transport, FanCourier sau SameDay, care vă va specifica momentul livrării.
In cazul puțin probabil in care nu primiți acestea după 24 de ore, vă rugăm sa ne contactați.

Cat timp durează livrarea ?

In momentul in care comanda este plasată, ea este preluată, prelucrată și trimisă către dumneavoastră a doua zi. FanCourier sau SameDay se însărcinează cu transportul produselor și garantează livrarea acesteia in maxim 2 zile lucrătoare. Livrarea se efectuează deci în general între 24 si 42 de ore de la momentul comenzii (1 -3 zile lucrătoare, înafara zilelor de sărbătoare).

Începând cu ce sumă este gratuită livrarea ?

Începând cu suma de 250 de LEI, beneficiați de livrarea gratuită in România.

Unde se poate face livrarea ?

Livrarea se poate face oriunde in România. Momentan nu dispunem de livrare în străinătate.

Dacă nu sunt prezent la mine acasă la momentul livrării ?

FanCourier se ocupă de toată logistica livrarii comenzii dumneavoastră. Incepând cu momentul ridicării produselor de la sediul nostru, firma de transport, FanCourier sau SameDay, vă va contacta prin SMS, iar în cazul în care nu sunteți prezent la domiciliu, puteti comunica direct cu curierul pentru a stabili un alt moment de livrare.

Cum plătesc online cu cardul ?

Pentru a plătii online cu cardul de credit, trebuie să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură in primul rand ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

DESPRE PRODUSE SI MODUL LOR DE UTILIZARE

KIT DE ALBIRE

Cum se utilizează Kit-ul de Albire ElimSmile ?

 • Periați dinții cu grijă cu pastă de dinți înainte de fiecare ședință de tratament.
 • Scoateți capacul lămpii LED, scoateți bateriile și retrageți plasticul de pe acestea. Introduceți bateriile înapoi în aparat, după care puneți capacul.
 • Fixați cu grijă gutiera flexibilă pe dispozitivul lămpii LED. Asigurați-vă ca aceasta este fixată corect
 • Folosind aplicatorul puneți o linie subțire de gel pe partea superioară cât și pe cea inferioară, de la un capăt la celălalt al gutierei. Doza de gel corespunzătoare este de un sfert din aplicator, deci 0,75 ml pe partea superioară și 0,75ml pe partea inferioară. Fiecare seringă conține 3ml, oferind astfel două utilizări pe seringă.
 • Plasați gutiera în gură, plasând dinții corespunzător pe amprentele dentare prevăzute în acest scop.
 • Aprindeți aparatul apăsând pe butonul start și începeți o ședință de albire de 20 – 30 minute.
 • Îndepărtați gutiera după aceste 20 – 30 minute, și spălați-o cu apă călduța. Periați dinții fără pastă de dinți. Observați strălucirea dinților !
 • Repetați în fiecare zi, până la obținerea nuanței de alb dorite (7 – 10 zile).

Puteți urmării video-ul explicativ din categoria „SFATURI”.

Care sunt sfaturile de utilizare ?

Pentru sfaturile de utilizare, consultați rubrica „SFATURI”.

Dacă am probleme de sănătate, pot utiliza produsele elimSmile ?

Dacă aveți probleme dentare, purtați aparat dentar, sunteți însărcinata sau aveți orice altă specificitate legată de igiena dumneavoastră dentară, vă recomandăm consultarea unui doctor specialist înaintea utilizării produselor noastre.

Utilizarea produselor îmi va face dinții sensibili ?

În niciun caz ! Gelul nostru de albire conține o formulă unică, dezvoltată cu grijă în laboratoare specializate in Franța, potrivită până și pentru cei mai sensibili dinți. Concentrațiile agenților înălbitori au fost elaborate în mod special pentru a optimiza rezultatele de albire fără nici un risc de sensibilitate pentru dinți sau gingii.

De câte ori trebuie sa utilizez Kit-ul pentru a obține rezultate vizibile ?

Veți obține rezultate vizibile după aproximativ 6 utilizări. Va sfătuim să urmăriți un tratament, o zi din două timp de 12 zile, sau în fiecare zi timp de 6 zile.

Cât timp vor fi vizibile rezultatele de albire dentară?

Un aplicator conține 3ml de gel, cât pentru două utilizări. O utilizare necesită 1.5 ml de gel, 0.75 ml pe partea superioară a gutierei și 0.75 ml pe partea inferioară. Cele trei aplicatoare disponibile într-un kit vor permite astfel 6 utilizări.

Ce interval de timp trebuie să treacă între fiecare tratament ?

Pentru a garanta o albire a dinților de a lungul anului, va sfătuim un tratament (6 utilizări) în fiecare lună. Pentru aceasta, aveți la dispoziție « Refillul» de gel de albire dentară, ce conține trei aplicatoare pentru a reîncărca Kit-ul elimSmile de a lungul săptămânilor.

Ce vârsta pentru a utiliza Kit-ul elimSmile?

Pentru a utiliza Kit-ul nostru de albire dentară vă recomandăm să aveți peste 12 ani. Dacă aveți mai puțin de 18 ani, vă recomandăm un acord parental pentru a achiziționa produsele noastre online.

Care sunt bateriile LED necesare pentru Kit-ul elimSmile ?

Sunt necesare două baterii rotunde 3V – CR2032. Bateriile sunt deja introduse în Kit la achiziționarea acestuia. Odată ce acestea se termină, puteți achiziționa baterii suplementare în orice supermarket sau magazin specializat.

Aparatul meu cu lumină LED nu funcționează ?

Pur și simplu scoateți plasticul de sub baterii, introduceți bateriile cu partea de text în sus, și aprindeți aparatul. În cazul puțin probabil în care aparatul tot nu funcționează, vă rugăm să ne contactați.

Aparatul LED este rezistent la apă ?

Nu, aparatul cu lumină LED nu este rezistent la apă, nu uitați astfel sa detașați gutiera din aparatul LED înainte de a o spăla cu apă.

REFILL KIT

Ce este Cofretul de "Refill" elimSmile ?

Cofretul nostru de “Refill” este conceput pentru a continua tratamentul de albire a dintilor, după terminarea celor trei seringi din Kit-ul ElimKit, în vederea întreținerii strălucirii dinților dumneavoastră.
Cofretul “Refill” este compus de 3 seringi aplicatoare de gel. Nu este inclus aparatul cu lumină LED. Cofretul “Refill” permite un tratament de 6 utilizări adiționale.
Recomandăm un tratament cu 6 utilizări o dată pe lună pentru a garanta o albire totală și de durată, de-a lungul anului.
Pentru informații adiționale cu privire la utilizarea gelului de albire din Cofret, consultați rubrica FAQ a Kitului de albire.

PUDRA DE CARBUNE ACTIV

Care este modul de utilizare al pudrei organice din cărbune activ?

 • Umeziți periuța de dinți
 • Introduceți-o în pudra de cărbune elimSmile
 • Periați-vă bine dinții timp de 2 minute
 • Limpeziți-vă bine gura cu multă apă călduță și ștergeți resturile de cărbune
 • Spălați-vă pe dinți cu o pastă de dinți clasică
 • Bucurați-vă de dinți mai albi și strălucitori

Care sunt sfaturile de utilizare ?

Pentru sfaturile de utilizare, consultați rubrica „SFATURI”

Si dacă pudra de cărbune activ îmi înnegrește dinții ?

Dimpotrivă, pudra de cărbune activ este un remediu natural cunoscut pentru proprietățile sale înălbitoare. Este o substanță foarte absorbantă rezultând din carbonizarea materiilor organice (coajă de nucă de cocos). Cărbunele activ este foarte eficace în a absorbi taninurile, compușii chimici ce pătează dinții, care se găsesc de exemplu in ceai, cafea, băuturi carbogazoase sau vin.
Pentru a garanta eficacitatea sa : Spălați-vă pe dinți timp de două sau trei minute cu pudra de cărbune, clătiți-vă gura, apoi spălați-vă din nou pe dinți cu o pastă de dinți clasică pentru a elimina reziduurile negre.
Aveți grijă să nu vă murdăriți în timpul periatului. Particulele de cărbune sunt foarte volatile, iar culoarea neagră vă poate păta hainele sau baia. Cel mai bine este să faceți acest lucru deasupra chiuvetei și să folosiți periuța de dinți elimSmile oferită!