• Suport Clienți contact@elimsmile.ro - Livrare gratuită de la 250 de lei

Despre noi

Considerăm că dinții albi, frumoși și sănătoși reprezintă un stil și o igienă de viață exemplară. Devenind un “must” în zilele de astăzi, igiena dentară și zâmbetul alb și frumos au puterea de a crește încrederea în sine și atractivitatea fiecăruia.

Misiunea noastră este de a propune o soluție eficace și sigură pentru albirea dinților și igiena orală direct la domiciliul dumneavoastră, o soluție alternativă practică, profesională și mult mai ieftină decât o albire în cadrul unui cabinet dentar.

elimSmile, Brand-ul leader de albire dentară în România, este în primul rând o comunitate de clienți satisfăcuți. Clientul este cel mai important element din procesul de concepere a produselor noastre, iar modelul nostru se bazează în mod esențial pe zâmbetul clienților noștri.

“Nothing beats a great smile!”

ALEGEȚI elimSmile

Cumpăra cu încredere

Sistem de plată online 100% securizat
Protecție a datelor personale

Livrare express la domiciliu

Livrare între 24 si 48 de ore
Livrare gratuită de la 250 de LEI de comandă

Serviciu clienți rapid

Disponibilitate și atenție personalizată
Ramburs sau schimbare în caz de probleme

Rezultate & Satisfacție garantată

Obtineți până la 2 nuanțe de alb pe un tratament
Scăpați de pete în mod eficient

Produse agreate de medicii dentiști

Gel de albire dentară conceput de dentiști în Franța
Conceput pentru dinții sensibili

Marcă premium de albire dentară

Produse calitative și rezistente în timp
Întotdeauna orientați pe detalii

Ce spun clienții noștrii?

Support and response has been amazing, helping me with several issues I came across and got them solved almost the same day. A pleasure to work with them!

Code, template and others are very good. The support has served me immediately and solved my problems when I need help. Are to be congratulated.

These guys have been absolutely outstanding. Perfect Themes and the best of all that you have many options to choose! Best Support team ever! Very fast responding! Thank you very much! I highly recommend this theme and these people!